آغاز طرح نظارت بهداشتی بر 1990 واحد صنفی در استان مرکزی

با هدف حفظ سلامت مصرف‌کنندگان در آستانه ماه مبارک رمضان و عید نوروز، طرح ویژه نظارت بهداشتی بر 1990 واحد صنفی عرضه فرآورده‌های خام دامی در استان مرکزی آغاز شد. محمد فتاحی، مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی، با اعلام این خبر، از اعزام 53 گروه نظارتی متشکل از 124 کارشناس و بازرس بهداشتی دامپزشکی خبر داد.

این طرح که از امروز آغاز شده و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت، شامل نظارت بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه مواد غذایی استان مرکزی می‌شود. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، برخورد قانونی با متخلفان اعمال خواهد شد.

فتاحی از مردم خواست تا فرآورده‌های خام دامی، از جمله گوشت مرغ، ماهی، گوشت قرمز و آلایش خوراکی دام و طیور را صرفاً از مراکز مجاز و بهداشتی تهیه کنند. وی تأکید کرد که عرضه و فروش هرگونه فرآورده خام دامی در حاشیه خیابان و به صورت فله‌ای و دوره‌گردی ممنوع است و از شهروندان خواست تا از خرید این‌گونه فرآورده‌های غیربهداشتی خودداری کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی همچنین به نکات مهمی در خصوص خرید مرغ تازه خنک شده و آلایش خوراکی مرغ اشاره کرد. وی تأکید کرد که این محصولات باید تنها به صورت بسته‌بندی بهداشتی و دارای مشخصات کامل شامل نام کشتارگاه، تاریخ تولید، تاریخ انقضا و شرایط نگهداری در یخچال درب بسته و دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد خریداری شوند.

فتاحی افزود که خارج کردن گوشت مرغ از بسته‌بندی و قطعه‌بندی آن در محیط مغازه مرغ‌فروشی ممنوع است و مردم باید از خرید گوشت مرغ با عناوین پاک شده یا قطعه‌بندی شده در مغازه مرغ‌فروشی خودداری کنند.

مجله خبری اراک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *