هشدار رئیس دادگستری ساوه: تصمیمات ناگهانی و تفسیر نادرست قوانین، سم مهلک تولید

رئیس دادگستری شهرستان ساوه در دیدار با رئیس و اعضای انجمن صاحبان صنایع این شهرستان، ضمن گرامیداشت شعار سال با عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید»، تاکید کرد که اتخاذ تصمیمات خلق‌الساعه و غیرکارشناسی که ناشی از برداشت اشتباه از قوانین و دستورالعمل‌ها باشد، به بخش تولید آسیب جدی وارد می‌کند.

ابوالحسن شریفی با اشاره به دوراندیشی رهبر معظم انقلاب در نامگذاری سال‌ها و بررسی دقیق شرایط اقتصادی کشور و توطئه‌های دشمنان، اظهار داشت: نامگذاری امسال با محوریت سرمایه‌گذاری برای تولید، بدون شک دلیلی محکم دارد.

وی با تاکید بر اینکه شرطی کردن اقتصاد از برنامه‌های دشمن است، تقویت بنیان‌های اقتصادی و جلوگیری از خودتحریمی را راهبرد موثر مقابله با ترفندهای اقتصادی دشمنان دانست و افزود: تقویت اقتصاد یک کشور نیازمند رویکردی جامع و چندوجهی است که جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی از طریق ایجاد محیط کسب‌وکار مساعد، ارائه‌ی مشوق‌های مالی و کاهش موانع اداری می‌تواند به رشد اقتصادی کمک شایانی کند.

شریفی در ادامه، تقویت نهادهای مالی، حمایت از نوآوری و کارآفرینی، توسعه زیرساخت‌ها، گسترش بخش خصوصی و تنوع‌بخشی به اقتصاد را از ملزومات تقویت اقتصادی کشور برشمرد و تصریح کرد: سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ها به منظور افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌ها، حمایت از رشد و شکوفایی بخش خصوصی با تسهیل قوانین و ایجاد فضای رقابتی، و توسعه‌ی بخش مولد، بسترهای لازم برای تقویت اقتصاد و رهایی از خودتحریمی را فراهم می‌آورد.

رئیس دادگستری ساوه با اشاره به ظرفیت بالای کشور در زمینه‌ی ایده‌پردازی و بهره‌مندی از منابع غنی داخلی برای تبدیل تحریم‌ها به فرصت، گفت: سرمایه‌گذاری برای تولید باید معنای واقعی پیدا کند و دستگاه قضایی بر اساس رهنمودهای رهبر انقلاب و تاکیدات ریاست قوه قضائیه، با تمام توان و ظرفیت خود برای رفع موانع تولید و ایجاد و تقویت سرمایه‌گذاری در بخش مولد کشور به منظور تحقق عملی شعار سال تلاش خواهد کرد.

وی با تاکید بر نقش محوری سیستم بانکی در تحقق شعار سال، تصریح کرد: یکی از مشکلات اساسی صاحبان صنایع و تولیدکنندگان، کمبود نقدینگی است که در این راستا نظام بانکی باید با اعطای تسهیلات مورد نیاز، به رونق و جهش تولید در کارخانجات کمک کند. اگرچه دستگاه قضایی نیز پیگیر تسهیل در اعطای وام به تولیدکنندگان بوده و مکاتباتی را با مدیران بانک‌ها انجام داده است.

شریفی با تشبیه دستگاه قضایی به سربازان امنیتی و قضایی و تولیدکنندگان به افسران اقتصادی، گفت: دستگاه قضایی با ایجاد امنیت قضایی و حقوقی برای سرمایه‌گذاری و حمایت واقعی از تولید در سایه‌ی برگزاری مستمر جلسات کمیته حمایت قضایی و ستاد اقتصاد مقاومتی، اجازه نخواهد داد خللی در روند سرمایه‌گذاری ایجاد شود.

وی تصریح کرد: دستگاه قضایی پشتیبان تولید و صنعت بوده و با استفاده از ظرفیت‌های قانونی خود، در مقام عمل نیز حامی این بخش خواهد بود.

رئیس دادگستری شهرستان ساوه همچنین انجمن صاحبان صنایع را متشکل از افراد توانمند، متخصص، دغدغه‌مند و صاحب نظر در حوزه‌ی تولید دانست که به عنوان اتاق فکر صنعت شهرستان فعالیت می‌کنند و یقیناً با تدوین برنامه‌های راهبردی در حوزه‌ی صنعت و تعامل و سیاست‌گذاری مناسب، روند سرمایه‌گذاری در تولید را تسریع خواهند بخشید.

وی افزود: مدیران صنایع ساوه در انجام مسئولیت‌های اجتماعی، به ویژه در جشن‌های گلریزان و آزادسازی زندانیان، اهتمام جدی دارند و مطمئناً برای تحقق شعار سال نیز با حمایت بخش دولتی و دستگاه قضایی تلاش خواهند کرد.

در ادامه‌ی این نشست، عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی اراک و رئیس انجمن صاحبان صنایع ساوه نیز با تاکید بر نقش حیاتی سرمایه‌گذاری در بخش تولید برای تقویت و رشد اقتصادی کشور، گفت: تامین مالی و اعتباردهی برای ایجاد و سرمایه‌گذاری در بخش مولد کشور از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

سیدسعید رضوانی با تاکید بر افزایش دسترسی بنگاه‌های تولیدی به تسهیلات مالی از طریق بانک‌ها و موسسات مالی و فراهم کردن شرایط مناسب برای اخذ وام‌های ارزان‌قیمت، این امر را برای تحقق شعار سال ضروری دانست.

وی همچنین بر حمایت از فناوری و نوآوری به منظور بهبود فرآیندهای تولید و استفاده از فناوری‌های نوین که می‌تواند منجر به افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌ها شود، تاکید کرد و گفت: سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های لازم برای تولید، از جمله پارک‌های صنعتی، حمل و نقل و انرژی، می‌تواند به کاهش هزینه‌های تولید، تسهیل روند کارها و جلوگیری از ناترازی انرژی کمک کند.

رضوانی بر ارائه‌ی مشوق‌های مالی و مالیاتی و بسته‌های تشویقی تاکید کرد و افزود: ارائه‌ی این مشوق‌ها به بنگاه‌های تولیدی برای افزایش انگیزه‌ی سرمایه‌گذاری و توسعه کسب‌وکارها، به ویژه برای شرکت‌های کوچک و متوسط، موجب تحقق شعار سال شده و نقش مهمی در اشتغال‌زایی خواهد داشت و می‌تواند به جهش در سرمایه‌گذاری و ارتقای بخش تولید و در نتیجه به توسعه پایدار و رشد اقتصادی کشور کمک کند.

در این نشست، اعضای انجمن صاحبان صنایع به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پیرامون شعار سال پرداختند.

اخبار استان مرکزی را در مجله خبری اراک بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *